Lyhyesti A-Talkista

Keskiviikkona 21.9.2005 ollut A-talk on herättänyt paljon keskustelua paitsi Sisun omissa foorumeissa, myös monissa muissa. Varmasti asiasta ollaan keskusteltu myös Internetin ulkopuolella. Olen jonkin verran kommentoinut asiaa julkisesti ja yksityisesti. Useat ihmiset ovat ottaneet yhteyttä sähköpostilla ja käytännössä kaikki palaute on ollut positiivista tai ystävällistä rakentavaa kritiikkiä. Negatiivinen palaute on ollut vähäistä ja silloinkin pelkästään haistattelua.


Oli keskustelusta mitä tahansa mieltä, on sillä ollut valtava asiaamme edistävä vaikutus. Finnpanelin mukaan kyseistä ohjelmaa seurasi 375 000 katsojaa ja järjestömme nimi tuli tunnetuksi heille. Jäsenhakemuksia olemme saaneet enemmän kuin koskaan ennen samanlaisessa ajassa. Tapaus on rohkaissut hieman myös jäsenistöä suhtautumisessa esiintymiseen. Tämä on hyvä, sillä järjestölle on hyväksi, jos se ei profiloidu “yhden miehen yhdistykseksi” kun sitä edustaa silloin tällöin joku muukin. Ilmoituksia kiinnostuneista otetaan vastaan: ensi askel julkiseen vaikuttamiseen voi olla vaikkapa lehtijuttu tai radiohaastattelu. Pahat tapaukset (à  la Päivärinta) voi toki jättää johdollekin.

Nyt vain odottelemme, josko Päivärinta kutsuu minut vielä lokakuun lähetykseen, jossa on tarkoitus keskustella Rajamäen kanssa maahanmuuttopolitiikasta…

Posted in Blogi.

Espoolainen kaupunginvaltuutettu. Tavoitteeni on kansallisesti solidaarinen, kansanvaltainen, vapaa ja vahva kansalaisyhteiskunta: suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa.