Multikulti-mambojambo

Junakohtaus on leikkinyt puppulausegeneraattorilla. Hassua asiassahan on se, että kyseinen tekstipätkä hyvin erehdyttävästi muistuttaa monikultturismia propagoivia pumaskoja. Tällaisen yhteydessä on hyvä muistuttaa, miksi suomen kielen luonnollinen kehitys on turvattava. Juuri tuollainen vääntely ja asian piilottaminen jargonin sekaan riistää mahdollisuuden tarttua asiaan. Tuollaisen kielenkäytön omaksuminen taas riistää yksilöltä ajatuksenvapauden. Mites se menikään? “Ken hallitsee menneisyyttä, hallitsee tulevaisuutta. Ken hallitsee nykyisyyttä, hallitsee menneisyyttä.” Ei anneta niille mahdollisuutta uuskieleen.

Posted in Yleinen.

Espoolainen kaupunginvaltuutettu. Tavoitteeni on kansallisesti solidaarinen, kansanvaltainen, vapaa ja vahva kansalaisyhteiskunta: suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa.