Tue kampanjaa – osallistu!

Voit tukea kampanjaani monin eri tavoin. Tälle sivulle olen koonnut nettisuilla käytettäviä bannereita, jaettavaksi tarkoituettuja lennäkeitä tai flaijereita ja ideoita mahdollisista tukimuodoista. Kaikki tuki on tervetullutta!

Taloudellinen tuki

Kampanjointi vaatii rahaa ja näkyvyys on pitkälti kiinni mainontaan laitettavista euroista. Rahalahjoitukset ovat yksi tärkeimpiä tukimuotoja. Suomen Sisu on perustanut tukitilin kaikille ehdolla oleville jäsenilleen. Minulle voit lahjoittaa seuraavia tietoja käyttäen:

Tukitili: 473047-237341 (OKU135A 17.01.2007, Suomen Sisu ry)
Viitenumero: 1122

Jos haluat tukea mainostamalla sivuillani, ota suoraan yhteyttä. Lisätietoa keräyksestä.

Mukaan kampanjatyöhön!

Kampanja tarvitsee tukijoukkoja, mainoksien jakajia, graafikkoja, sisällöntuottajia, oikolukijoita, valokuvaajia, reporttereita, konsultteja, seuraksi turuille ja toreille… mitä vain mieleemme sitten tuleekaan. Ole hyvä ja tukiryhmity! Rekisteröidy sivuston käyttäjäksi. Tällöin voit kirjoittaa sivuilleni kannatuspuheenvuoroja ja uutisiakin. Katso vaikka Markku Stenholmin puheenvuoro.

Lennäkit, flaijerit

Voit tulostaa ja jakaa tuttavillesi vaalimainoksiani.

1. lennäkki, PDF, 88 Kb , numerolla varustettu kaksipuolienen mustavalkoinen tuloste

NYT LENNÄKEITÄ SAATAVILLA! Painettu erä lennäkeitä on saatavilla jakajille. Ei tarvitse itse tulostaa. Ota yhteyttä ja sovitaan miten jaettavat lennäkit toimitetaan ja minne ne jaetaan.

Henkinen tuki

Onko ideoita? Anna palautetta.

Auta kampanjaani ja klikkaasivuni Blogilistan suosikkeihin. Klikkaa myös kyseiseltä sivustolta nimeäni, jolloin käyntisi rekisteröityy Blogilistan tilastoihin ja nousen pari pykälää korkeammalle — pari pykälää näkyvämpään asemaan.

Bannerit

Lisää kotisivullesi kampanjabanneri!

1. banneri, 480×80:

Perusbanneri

Posted in Blogi.

Espoolainen kaupunginvaltuutettu. Tavoitteeni on kansallisesti solidaarinen, kansanvaltainen, vapaa ja vahva kansalaisyhteiskunta: suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa.