Voehan ryökäle! (tajunnanvirtaa)

Jura tiesi kertoa että Laibach esiintyy Helsingissä joulukuun ensimmäisenä. Osasikin sattua päivä. Seuraavana päivänä on nimittäin tarkoitus järjestää Suomen Sisun suurkäräjät, ja sattuneesta syystä minulla on siellä aika paljon tehtävää ja nyt järjestelyvastuutakin. Noh, keikalle pitää kuitenkin mennä, mutta pitää ottaa kevyemmin ja heti encoren jälkeen kotiin tuutimaan.

Laibachin uusi levy on nimelään Volk (kansa). Sisällysluettelon mukaan kappaleet on nimetty (pääsääntöisesti) Euroopan maiden mukaan ja bonuksena mukana ovat Amerikka, Israel, Turkki, Kiina ja Japani ja tietenkin NSK. Huomenna onkin melko kiireinen päivä; valmistun tradenomiksi, on Juran tuparit ja salanaimisiin menneiden kavereiden rääppiäiset. Kaiken tämän lisäksi pitää juosta levykauppaan hakemaan omansa pois. Ajoitus sikäli on hyvä, että sain juuri tänään tililleni lähemmäs neljä tonnia Palkkaturvasta Lavasoftin maksamatta jättämiä palkkoja. Kuulemma muutkin ex-kollegani ovat saanet Palkkaturvasta samansisältöisen päätöksen. Hyvä juttu. Lavasoftissa ollessani ryhdyin arvostamaan suomalaista työskentely- ja johtamiskulttuuria, työväen yhteistoimintaa ja vähän kai ammattiliittoakin.
Valmistujaisjuhlat alkavat vajaan 12 tunnin kulutta ja uni alkaa pikkuhiljaa olla tuloillaan. Tekisi mieli vähän purkautua viimepäivien uutisesta, jonka mukaan vain viidennes turkulaisnuorista uskoo tieteen osoittamaan faktaan. Mutta ehkä huomenna – tai no, menee aikaisintaan sunnuntaille ja silloin asiaa on varmasti juurta jaksaen käsitelty jo niin paljon, etten itse enää jaksa. Joku toinen kerta sitten politiikkaa.

Posted in Yleinen.

Espoolainen kaupunginvaltuutettu. Tavoitteeni on kansallisesti solidaarinen, kansanvaltainen, vapaa ja vahva kansalaisyhteiskunta: suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa.