Sivusto miltei julkistuskunnossa

Olen pikku hiljaa sitä mieltä, että voisin kohta julkaista sivuston. Ihan odottamaani aktiivisuutta muilta sivuston kehittämiseen ei ole tullut, mutta toivottavasti se johtuu jostain muusta kuin kannatuksen puutteesta. Edelleen kaipaan apua kampanjaani ja kaikkien ehdokkuuttani tukevien olisi syytä tukiryhmittyä eli rekisteröityä blogiin. Tämä riippumatta siitä, mikä on oma vaalipiirisi.


Rekisteröityminen auttaa minua saamaan käsityksen tukijoiden määrästä, sekä mahdollisuuden moniääniseen sisällöntuotantoon. En ole erityisen hyvä kirjoittaja ja siksi on tarpeen antaa muille mahdollisuus kertoa ajattelustani ja politiikastani se, mitä itse en osaa kertoa. Myös kirotusvihreitä tapahtuu ja rekisteröinnin avulla ihmiset voivat korjata tekemiäni virheitä. Tukiryhmän sisäinen viestintä on paljon helpompaa, kun kaikki on nähtävissä yhdellä listalla. Roskapostia ei tule, eikä osoitteita ja nimiä julkaista ilman lupaa.

Sivustolta puuttuu tärkeistä asioista enää kuvitus. Ihan kuvatonta sivua en mielellään julkaisisi, mutta olosuhteiden pakosta tämä lienee tarpeellista, sillä itselläni ei ole oikein ajatusta siitä, minkälaisia kuvia on hyvä ottaa ja missä ja milloin ja niin edelleen. Tähän tarvitsisin avukseni jonkun, joka osaa valokuvata. Lisäksi olen ajatellut toiminteina FAQia ja kannattajalistaa, mutta näiden puuttuminen ei ole este julkaisulle.

Posted in Yleinen.

Espoolainen kaupunginvaltuutettu. Tavoitteeni on kansallisesti solidaarinen, kansanvaltainen, vapaa ja vahva kansalaisyhteiskunta: suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa.