Miksi äänestäisin Teemua

Jussi Halla-aho on nopeana ihmisenä jo ehtinyt kertoa ne syyt mitkä tekevät Teemusta tyypin, jota kannattaa äänestää:

“Omassa kokemuskentässäni Teemuun liittyy paljon superlatiiveja. Hän on, muun muassa, yksi diplomaattisimmista, säntillisimmistä ja epäitsekkäimmistä tuntemistani ihmisistä. Oikeaksi kokemiaan asioita edistäessään Teemu on pannut itsensä likoon tavalla, johon harva olisi valmis. Hän on edelleen poikkeuksellisen yleissivistynyt ihminen, jonka kanssa on vähintään elementaarisella tasolla mahdollista keskustella melkein mistä hyvänsä.” (1)

Tuohon on vaikea lisätä mitään. Noin itsekin olen kokenut, kun Teemua olen tavannut. Ehkä voisi erityisesti korostaa sitä kuinka Teemu pystyy hämmentävän nopeasti suhteuttamaan asiat ja muokkaamaan villeistäkin ideoista sellaisia, että ne ovat joko realistisesti toteutettavissa tai sitten hylkäämään ne.

Teemu on niitä harvoja tyyppejä, jotka ajattelevat kokonaisuutta ennen omaa etuaan. Siksi hän sopisi eduskuntaan todella hyvin. Äänestäisin jos olisin Uudellamaalla.

Posted in Yleinen.