Statistiikkaa

Ensimmäinen täysi kuukausi sivustolla on täynnä. On aika hieman katsoa, millaista käyttöä sillä on ollut.

Marraskuun aikana hittejä tuli 30060 ja uniikkeja visiittejä 4230. Verrattain mukavasti siis. Eniten sivuille tultiin suoraan osoite kirjoittamalla, mutta linkeistä suurimman virran aiheutti Jussin puffaus. Top4 luetuimpina kirjoituksia ovat 1) Epäkansallinen sekoomus iski jälleen, 2) Eduskuntavaalipaneeli, monikulttuurisuus, 3) Tervo liittyi eugenisteihin ja 4) Maahanmuutto ei edelleenkään ratkaise työvoimapulaa. Muuta tilastotietoa: Kommentteja on jätetty 46 ja eri kommentin jättäjiä on 20.

Joulukuun alussa sain lisättyä sivuille vihdoin kuvan. Saas nähdä kuukauden päästä, miltä näyttävät joulukuun tilastot…

Posted in Yleinen.

Espoolainen kaupunginvaltuutettu. Tavoitteeni on kansallisesti solidaarinen, kansanvaltainen, vapaa ja vahva kansalaisyhteiskunta: suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa.