Euroopan rajoja vahvistetaan

Keskisuomalaisen ja Savon Sanomien mukaan EU:n rajavalvontaan suunnitellaan maiden yhteisiä nopeita yksiköitä, joilla tukittaisiin vuotavia rajoja. Käytännössä tämä tarkoittaa “lentävää osastoa”, joka siirtyisi paikkaamaan pahimpia reikiä sitä mukaa kun niitä ilmaantuu. Vähän arveluttavaa on se, että tarvittaessa rajavartijajoukkoja voitaisiin lähettää myös kriisinhallintaoperaatioihin, mikä tietenkin tarkoittaisi reikien avautumista. Olkoonkin että kriisinhallinnalla pyritään estämään pakolaisuuden syntyä.

Tällainen yhteistyö on sellaista eurooppalaista yhteistyötä, jota tekisi mieli nähdä enemmänkin — yhteisen mantereen ja kulttuuripiirin puolustamista. Suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa on mahdollista vain, jos maamme ja maanosamme pystyy todellisuudessa kontrolloimaan muuttoliikettä. Laiton siirtolaisuus on akuuteimpia ongelmia, ja se onkin saatava kuriin ennen kuin kannattaa ryhtyä toimenpiteisiin löysän lainsäädännön varassa tapahtuvaa massiivista laillista siirtolaisuutta vastaan.

Linnake-Eurooppa on askeleen lähempänä. Hyvä juttu.

Posted in Blogi.

Espoolainen kaupunginvaltuutettu. Tavoitteeni on kansallisesti solidaarinen, kansanvaltainen, vapaa ja vahva kansalaisyhteiskunta: suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa.