Terveisiä Tapiolasta

Näpit olivat jäätyä ilmapallojen nyörejä näprätessä.Terveisiä Tapiolan Tuomaan markkinoilta!

Olemme kahden päivän ajan keskustelleet kansalaisten kanssa ja jakaneet tietoa niin puolueesta kuin omista tavoitteistanikin. Vaikka suurin osa ihmisistä oli kiireisillä jouluostoksilla, myös teltalla kävi mukavasti väkeä. Muutamia kannattajiksikin tunnustautuvia tuli tervehtimään ja nauttimaan kupposen kuumaa. Lapsille jaettiin ilmapalloja ja varastot eivät juurikaan ehtineet täyttyä.

Vaikka asteet olivatkin plussan puolella, ajoittainen kova tuuli viilensi tunnelmaa välistä ja oli viedä telttammekin mukanaan. Esitteet ja lehdet olivat vähän väliä lähtemässä omia aikojaan jakeluun ja pari ilmapalloakin pääsi karkaamaan niitä höllästi pitäviltä lapsilta. Näpit olivat jäätyä pallojen nyörejä näprätessä.

Mitään kaikkia koskevaa huolta ei kansalaisilla ollut. Enimmäkseen espoolaisia puhuttivat Fortumin toimet, mutta EU ja maahanmuuttoasiatkin saivat oman osansa. Osa vielä ihmetteli, että mistäs puolueesta on kysymys, mutta viimeistään Soinin nimen kuulleessaan osasivat jo asian. Muutama jaksoi vielä kysyä Halmeesta, mutta pääsääntöisesti asiaa ei ollut tarvetta kommentoida.

Tuuli meinasi viedä teltan, oli pidettävä kiinni.Aiemmin ehdimme olemaan läsnä Leppävaaran maalaismarkkinoilla ja tämän vuoden puolella on luvassa vielä Myyrmäen joulumarkkinat 16.12. Sen jälkeen vetäydytään joulun viettoon elpymään vuodenvaihteen jälkeen alkavaa kampanjan päävaihetta varten.

Myyrmannin keikasta on kai tarkoitus ilmoittaa oikein lehdissä, joten on odotettavissa paljon ihmisiä. Siihen menessä pitää valmistaa printtiesitteitä ja vaalimateriaalia. Paikkamme on varattu aivan Myyrmannin pohjoisreunalta Paalutorilta. Tervetuloa käymään ja erityisesti tervetuloa mukaan kampanjoimaan!

Posted in Blogi.

Espoolainen kaupunginvaltuutettu. Tavoitteeni on kansallisesti solidaarinen, kansanvaltainen, vapaa ja vahva kansalaisyhteiskunta: suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa.