Mietteitä Myyrmäestä

Olen juuri kotiutunut Myyrmäen markkinatapahtumasta. Päivä meni hienosti, sillä kaunis sää houkutteli paljon ihmisiä paikalle ja kansaa parveili sankkana joukkona kojun edustalla. Puheenjohtaja Soini kiinnosti ihmisiä ja houkutteli paikalle keskustelemaan. Tapasin useita tuttuja ja pari uuttakin tuttavuutta. Ilmapallot menivät käsistä ja täydensivät innokkaimpien pallokeräilijöiden kokoelmaa raikkaalla värillään.

Tällä kertaa tapahtumaan olivat uskaltautuneet jo muutkin puolueet ja eduskuntapuolueista puuttui vain KD. RKP oli naapurissamme, mutta muuten puolueet olivat ryhmittäytyneet Paalutorin toiselle laidalle. Kansanedustajia oli liikkeellä enemmänkin: Soini lisäksi bongasin ainakin Jaakko Laakson, Kimmo Kinnusen ja Eero Lankian.

Tilaisuudessa oli jaossa myös uusin lennäkkini, mutta kylmässä säässä ihmiset ottivat materiaalin kotiinviemisiksi, eivätkä jääneet tutustumaan materiaaliin paikan päällä, joten palautetta siitä en saanut. Ennemmin sitten juteltiin asioista ihan kasvokkain.
Mitään uutta tai ihmeellistä teemaa ei tällä kertaa noussut esiin. Sai puhua tutuista asioista. Tutut kyselivät reaktiotani erilaisiin paskablogeihin, joita on nimissäni ilmestynyt nettiin. Sen asian suhteen olen tehnyt kaiken tehtävissä olevan ja aika näyttää onko keinoista apua. Amerikkalaistyylinen antimainonta leviää pikkuhiljaa Suomeenkin.

Posted in Yleinen.

Espoolainen kaupunginvaltuutettu. Tavoitteeni on kansallisesti solidaarinen, kansanvaltainen, vapaa ja vahva kansalaisyhteiskunta: suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa.