Statistiikkaa II

Joulukuun alussa tein katsauksen sen astisesta sivujen käytöstä. Kasvua kävijämäärien suhteen on sittemmin tapahtunut. Joulukuussa hittejä kertyi 42821 ja uniikkeja kävijöitä 7284. Edelleen sivuille enimmäkseen tultiin suoraan osoite kirjoittamalla tai kirjanmerkin kautta, mutta suurimmaksi viittaajaksi oli noussut Muropaketti, jonka foorumilta oli useita eri linkkejä. Top4:ssä oli pientä muutosta: suosituimmaksi tekstiksi oli noussut monikulttuurisuuspaneelia koskeva kirjoitus, kun taas Epäkansallista Sekoomusta koskeva kirjoitus oli tippunut toiseksi. Sen sijaan kolmas ja neljäs olivat kokonaan uusia kirjoituksia. Kolmanneksi eniten luettiin kirjoitusta maisteri Vilénistä ja neljänneksi eniten Euroopan rajavalvontaa käsittelevä kirjoitus. Herkempi voisi kuvitella Kokoomuksen puoluteoimiston asiassa aktiiviseksi, mutta URL-viittaukset eivät vahvenna moista epäilyä. Tosin porvari.comista oli joitakin käyntejä. Viidentenä oli tyrkyllä Samizdatia ja poliittista ilmapiiriä käsittelevä kirjoitus. Artikkeleita on julkaistu 56 ja kommentteja on kertynyt 67.

Posted in Blogi.

Espoolainen kaupunginvaltuutettu. Tavoitteeni on kansallisesti solidaarinen, kansanvaltainen, vapaa ja vahva kansalaisyhteiskunta: suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa.