Äänivyöry vasemmistolta perussuomalaisille?

Kävin lukemassa Kansan Uutisten jutun. Vaikuttaa todellakin siltä että Vasemmistoliitossa pelätään vakavissaan äänten valumista heiltä meille. Tämä onkin hyvin ymmärrettävää, sillä perinteinen suomalainen työväki ei välttämättä perusta nykyisestä linjasta, jossa työläisten selkänahkaa kupataan ulkomaiden laiskureille. Vapaamatkustaminen ei koskaan ole ollut hyvässä huudossa niissä piireissä. Kun tähän yhdistetään EK:n ja äärivasemmiston harmoninen kutsulaulu “ulkomaisen työvoiman” perään, jolla on siis tarkoitus vain polkea suomalaisten palkkoja ja työehtoja, näyttäytyykin punalippu vasemmiston perinteiselle äänestäjäkunnalle matadorin viittana.
Pitääpä hyödyntää vastineoikeutta. Ei tuollaista tuubaa periaatteessa vakavastiotettavassa lehdessä voi jättää huomiotta.

JK Artikkeli löytyy LOTilta.

Posted in Yleinen.

Espoolainen kaupunginvaltuutettu. Tavoitteeni on kansallisesti solidaarinen, kansanvaltainen, vapaa ja vahva kansalaisyhteiskunta: suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa.