Vastine Kansan Uutisille (päivitetty 27.2.)

Kansan Uutiset julkaisi tänään 20.2.2007 vastineemme sekä Olli Sademiehen vastineen aiempaan uutiseensa. Se oli kuitenkin jonkin verran toimituksessa lyhentynyt, joten julkaisen alkuperäisen.

14.2.2007 Helsinki

Antero Eerola kirjoittaa Kansan Uutisissa (13.2.) Suomen Sisu ry:n ja Perussuomalaisten yhteyksistä. Artikkelissa on vähänlaisesti asiavirheitä mutta huomattavan paljon harhaanjohtavaa ja asenteellista ilmaisua. Parhaita neuvostojournalistiikan perinteitä soveltamalla Eerola saa mahdutettua juttuunsa niin allekirjoittaneet, Olavi Mäenpään, Hitlerin kuin juutalaiset salaliitotkin.

Suomen Sisu ry ei suinkaan ole ääriryhmä vaan laillisuusperiaatetta noudattava, oikeisto-vasemmisto-akselista irtisanoutuva maltillinen kansallismielinen järjestö. Nimitys “ääriryhmä” sopisi osuvammin useille Kansan Uutisten sympatisoimille ja Vasemmistoliiton sponsoroimille prekaari-, kivenheittäjä- ja makasiininpolttajajärjestöille, jotka ilmoittavat suoraan kannattavansa laittomuuksia ja laillisen valtiovallan kumoamista.

Suomen Sisu, kuten allekirjoittaneetkin, toden totta vastustaa monikulttuurisuutta ja kontrolloimatonta maahanmuuttoa, mutta ei kai Eerola (tai Kansan Uutiset) ole sitä mieltä, että demokraattisessa ja moniarvoisessa yhteiskunnassa pitäisi kieltää tai ajaa demokraattisen prosessin ulkopuolelle yhteiskunnan kehitystä koskevat kriittiset äänet. Vai onko?

Sekin on totta, että Suomen Sisun nettisivuilta löytyy linkkejä äärijärjestöjen, kuten Vasemmistoliiton ja sen äänenkannattajan, sivustoille. Tämä johtuu siitä, että sisulaiset eivät pelkää omistaan poikkeavia mielipiteitä vaan ovat valmiita asialähtöiseen keskusteluun.

Eerolan kontekstistaan repimän ja osittain vääristelemän, Jussi Halla-ahon kirjoitusta koskevan sitaatin jätämme omaan arvoonsa. Kansan Uutisten lukijat ovat varmasti pääosiltaan järkeviä, työtä tekeviä ihmisiä. He ovat tervetulleita itse tutustumaan “ääriblogeissamme” esittämiimme “äärimielipiteisiin” ja tekemään niistä omat johtopäätöksensä.

Jussi Halla-aho
Perussuomalaisten Helsingin piirin eduskuntavaaliehdokas
Suomen Sisu ry:n jäsen

Teemu Lahtinen
Perussuomalaisten Uudenmaan piirin eduskuntavaaliehdokas
Suomen Sisu ry:n puheenjohtaja

* * * Päivitys 27.2.2007

Joku ystävällinen on skannannut KU:n julkaiseman version ja laittanut jakeluun. Lähettämäämme voi verrata siihen.

Posted in Yleinen.

Espoolainen kaupunginvaltuutettu. Tavoitteeni on kansallisesti solidaarinen, kansanvaltainen, vapaa ja vahva kansalaisyhteiskunta: suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa.