Maisteri Vilénistä ulkoasiainneuvos

YLE kertoo että maisteri Vilén ollaan nimittämässä ulkoasiainneuvokseksi. Tähän vaaditaan kuitenkin joku pätevyys, jota maisteri Vilénillä ei ole. Erivapaudella nimitys on kuitenkin mahdollista ja maisteri Vilén voidaan sen jälkeen lähettää suurlähettilääksi Unkariin. Vilénille tämä on ehkä kakkosvaihetoehto, sillä alun perin hänelle pedattiin paikkaa OECD:ssä. Vaan eipä tullut maisterista apulaispääsihteeriä, tulikin ulkoasiainneuvos.

Uusille lukijoille kerrottakoon, että maisteri Vilén [1] on tullut tunnetuksi muun muassa graduunsa liittyvien epäselvyyksien, Kajaanin hätäisen tuomitsemisen [2, 3] ja Muhammed-kohun alkuunpanijan [4] ja akkusaattorin roolinsa vuoksi.

Posted in Blogi and tagged , , .

Espoolainen kaupunginvaltuutettu. Tavoitteeni on kansallisesti solidaarinen, kansanvaltainen, vapaa ja vahva kansalaisyhteiskunta: suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa.