Ylioppilaslehdessä vakava virhe

Tuplaplusyök Vaalikyylä, mihin unohtui lähdekritiikki?

Ylioppilaslehden edellisessä numerossa Vaalikyylä kommentoi otsikolla
Ylilyöntejä ehdokkaiden kampanjointia
. Ehkä hieman huolimattoman taustatyön vuoksi Vaalikyylä oli valinnut kommentoitavakseen minun nimiini laitetut törkysivut, joihin minulla ei ole mitään osuutta.

Kyse lienee poliittisten vastustajien harjoittamasta mustamaalauskampanjasta, joka aina välillä näyttää harhauttavan fiksumpiakin lukijoita. Kun asiallisesti ei enää pystytä argumentoimaan, käydään henkilökohtaisuuksiin ja pahiten vielä laittamalla sanoja suuhuni. Puutteellista lähdekritiikkiä ei ihan voi antaa anteeksi sillä perusteella, että nimeni oli kirjoitettu väärin. Teemu Lehtinen on Veronmaksajain keskusliiton toimitusjohtaja, kun minä Teemu Lahtinen taas olen Perussuomalaisten ehdokas Uudellamaalla.

Nimissäni on tehty useita erilaisia törkysivuja ja olen tehnyt niistä rikosilmoituksen jo viime vuoden puolella. Keskusrikospoliisi tutkii asiaa ja rikosilmoitusnumero on 2400/R/422/06. Ainoa www-sivustoni on osoitteessa http://www.teemulahtinen.fi, jossa myös blogini sijaitsee ja kaikki muut ovat väärennöksiä.

Teemu Lahtinen
filosofian ylioppilas
HY/ML/TKTL

Posted in Yleinen.

Espoolainen kaupunginvaltuutettu. Tavoitteeni on kansallisesti solidaarinen, kansanvaltainen, vapaa ja vahva kansalaisyhteiskunta: suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa.