Menestystä nuorisovaaleissa

Jos nuoriso saisi päättää, olisin kansanedustaja. Tänään julkistettiin nuorisovaalien tulokset, joiden mukaan Perussuomalaiset saisivat yhteensä 15 edustajaa. Uudeltamaalta meitä olisi 4, joista minä olisin toinen läpimenijä Soinin jälkeen. Olisin vaalipiirissäni 13. edustaja. Muita perussuomalaisia olisivat Kalle Ylimutka ja Jarkko Korpi.

Perussuomalaiset tuplasivat kannatuksensa edellisiin nuorisovaaleihin nähden. Nyt valtakunnallisella 7,7% kannatuksella PS nousisi Vasemmistoliiton tasalle jaetulle viidenneksi suurimman puolueen sijalle. Uudellamaalla kannatuksemme olisi 10,8%.

Posted in Yleinen.

Espoolainen kaupunginvaltuutettu. Tavoitteeni on kansallisesti solidaarinen, kansanvaltainen, vapaa ja vahva kansalaisyhteiskunta: suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa.