Kampanjakommelluksia

Tänään iskuryhmämme suuntasi koilis-Vantaalle flaijereita jakamaan. Matka kuitenkin katkesi Lahdenväylälle hiukan ennen kuutostien liittymää, kun irronnut äänenvaimennin asettui poikkiteloin pyörän kanssa; tämä moottoritien vasemmalla kaistalla. Heti välittömien hätätoimien jälkeen aloin ihmetellä tapahtunutta ja pohtimaan tilanteen korjaamista. Pakoputki oli vääntynyt takapyörän ja lokasuojan väliin, josta sen irti repiminen oli oma ohjelmanumeronsa. Tämän jälkeen pätkä oli vielä kiinni kumikannattimissa, joista sitä ei ilman työkalua saanut irti. Poliisipartio saapui paikalle ja lainasi puukkoa, jolla leikaksin kannattimet poikki ja otettua äänenvaimentimen talteen. Poliisin avulla sain siirrettyä auton moottoritien yli oikeaan reunaan ja edelleen Jakomäen liittymästä pois vilkasliikenteiseltä väylältä.

Tässä sitten säädimme vielä tapahtuman loppuun poliisin kanssa: ajokortit, rekisteriotteet, puhallukset jne jolloin kävikin ilmi, että partion toinen jäsen olikin palvellut samaan aikaan Panssariviestikomppaniassa. Minulla meni hetki skannatessani muistikuviani, mutta vihdoin nimi ja kasvot täsmäsivät ja muistin hänen olleen alokasajan kouluttaja-alikersantti.

Pääsimme lopulta jatkamaan Koivukylään, ja sieltä edelleen Korsoon. Auringon jo laskettua lähdimme kotimatkalle yli tuhat esitettä “köyhempänä”.

Posted in Yleinen.

Espoolainen kaupunginvaltuutettu. Tavoitteeni on kansallisesti solidaarinen, kansanvaltainen, vapaa ja vahva kansalaisyhteiskunta: suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa.