Le Pen mukaan presidentinvaaleihin

Posiitiiviset vaaliuutiset jatkavat tuloaan: Jean Marie Le Pen osallistuu presidentinvaaleihin. Viime hetkille asti osallistuminen oli epävarmaa, sillä Ranska oli muuttanut presidentinvaaleihin liittyviä sääntöjään estääkseen vuoden 2002 vaaliasetelman toistumisen. Eilen Le Pen luovutti 535 vaaleilla valitun tukijan allekirjoitukset perustuslakineuvostolle ja saa näin oikeuden ottaa osaa vaaleihin.

Gallupit eivät lupaa paljoa, mutta eivätpä luvanneet viime kerrallakaan. Joka tapauksessa Ranskan sisäministeri ja oikeiston ehdokas Nicolas Sarkozy on omaksunut paljon lepeniläisiä näkemyksiä ja siten toteuttanut FN:n politiikkaa. Kevät koittaa Euroopalle.

Posted in Yleinen.

Espoolainen kaupunginvaltuutettu. Tavoitteeni on kansallisesti solidaarinen, kansanvaltainen, vapaa ja vahva kansalaisyhteiskunta: suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa.