Miehittäjän elkeet

Viime päivinä olemme kuulleet Tallinnan hulinoista. Ne on liitetty Pronssisoturipatsaaseen, jonka Viron hallitus siirsi aamuyöstä 27. huhtikuuta pois Tallinnan keskustasta. Virolaisille patsas on olemassaolonsa ajan symbolisoinut traagista Neuvostoliiton miehitystä. Vironvenäläiset taas pitävä patsasta omana symbolinaan. Tästä on helppo tehdä johtopäätös, että vironvenäläiset ovat edelleen miehittäjinä maassa ja näyttävät käyttäytyvän sen mukaan.

Tässä yhteydessä tekisi mieli sanoa eräs rasvassa paistamiseen liittyvä suomalainen sananlasku, mutta enpä millään viitsi provosoida.

Posted in Yleinen.

Espoolainen kaupunginvaltuutettu. Tavoitteeni on kansallisesti solidaarinen, kansanvaltainen, vapaa ja vahva kansalaisyhteiskunta: suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa.