Uusi suosikkini: Uutisvirta

Viime aikoina erilaisten enemmän tai vähemmän monikulttuurisuuteen kriittisesti suhtautuvien kirjoittajien ja bloggaajien määrä on kasvanut huimasti — niin huimasti etten ole millään perässä pysynyt. Nyt ongelmaani on tullut vastaus nimeltä Uutisvirta, joka kokoaa otsikot tunnetuista aihetta käsittelevistä ja feedin tarjoavista blogeista.

Olen varma siitä, että esiin astuneet bloggaajat ovat vain jäävuoren huippu kasvaneesta monikulttuurisuuskriittisyydestä. Edelleen uskon kaappien ovien aukenevan kiihtyvällä tahdilla ja yhä useamman kansallismielisen astuvan esiin joko verkossa — tai mikä parempaa — omassa elämässään.

Hyvää juhannusta!

Posted in Blogi and tagged .

Espoolainen kaupunginvaltuutettu. Tavoitteeni on kansallisesti solidaarinen, kansanvaltainen, vapaa ja vahva kansalaisyhteiskunta: suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa.