Huh, hah, hei! Boikotti voiton vei!

HS:n mukaan Unilever leikkaa rajusti työvoimaa. Uskon ja tahdon uskoa, että muiden muassa minun boikotillani on ollut asiaan vaikutusta. Sen jälkeen kun Unilever ylimielisesti kuvitteli voivansa siirtää kansallistuotteen valmistuksen Ruotsiin välittämättä kuluttajien vetoomuksista, olen päättäväisesti boikotoinut kaikkia Unileverin tuotteita. Ainoastaan yhden ainoan kerran olen joutunut huoltoaseman myymälästä ostamaan levitepaketin, koska kerrassaan mitään muuta ei ollut tarjolla.

Kaikille Unileverin tuotteille löytyy laadukas korvaaja muilta valmistajilta. On tietysti ikävää, että leikkaukset kohdistuvat Eurooppaan, mutta moisille konglomeraateille on laitettava hanttiin. Kansallisia arvoja ei saa alistaa ylikansalliselle taloudelle. Jos kulutus siirtyy aitoeurooppalaisiin tuotteisiin, syntyy lisää työpaikkoja korvaamaan noita.

Posted in Yleinen.

Espoolainen kaupunginvaltuutettu. Tavoitteeni on kansallisesti solidaarinen, kansanvaltainen, vapaa ja vahva kansalaisyhteiskunta: suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa.