Väliaikatieto III – major setback

Valitettavasti joudun kirjoittamaan kolmannen väliaikatiedon loppuraportin sijaan, vaikka aatoksissani oli takaisinmuutto aivan näinä aikoina. Kun tänään palasin töistä sain eteeni pahanlaatuisen vesivahingon. Kuumavesiputki oli sanonut toistaiseksi tuntemattomasta syystä *poks* ja no, sen varmaan arvaa miltä sitten näyttää. Pikaisen vahinkoarvion perusteella keittiö menee uusiksi, eteisen lattia ja seinä myös. Varmaan aikaa myöten selviää lisää.

Noin yleisesti ottaen tämä tapaus varmasti kuormittaa jo ennestään ylikuormittunutta asukasta. Ei tässä voi muuta kuin pyytää mahdollisten järjestö-, harrastus- yms -vastuiden suhteen kuin pitkämielisyyttä ja ymmärrystä. En kykene hoitamaan niitä nyt.

Posted in Yleinen.

Espoolainen kaupunginvaltuutettu. Tavoitteeni on kansallisesti solidaarinen, kansanvaltainen, vapaa ja vahva kansalaisyhteiskunta: suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa.