TV-maksun maksamattajättäminen on isänmaallinen teko

Olen aiemminkin myötäillyt TV-maksun poliittisista syistä laiminlyöviä kansalaisia, mutta nyt tuli viimeinen niitti. YLE irtisanoi Ritva Santavuoren Aamu-TV:n Jälkiviisaista tämän saatua huomautuksen JSN:ltä.

Santavuori oli kommentoinut Yhdysvaltain presidentinvaaleihin liittyen demokraattien ehdokkuudesta kilpailevan Barack Obaman kenialaisesta isoäidistä värikkäin sanankääntein. Jupakka sai alkunsa siitä, kun Yhdysvaltain republikaanisen puolueen suunnalta oli tehty ulkonäkövertailuja afrikkalaiseen eläimistöön. Ihminen on eläin ja vertailu ei ole mitenkään tavatonta. Antropomorfisia hahmoja esiintyy runsaasti lastenkirjallisuudessa ja faabeleissa. Myös Pravda julkaisee sarjakuvaa, jossa pääosassa on antropomorfinen sika. YLEkin esittää jatkuvasti tällaisia ohjelmia. Suomalaisessa mediassa on esiintynyt presidentti Bushin vertalilua apinaan. Nyt Santavuori vain astui suvaitsevaiston varpaille. Etnopositiivinen eksistenssi ilmoitti olemassaolostaan.

Yleisradion toimintaa ei voi hyväksyä. Siksi TV-maksun maksamattajättäminen on isänmaallinen teko. Kehotan kansalaisia luopumaan TV-maksun maksamisesta, jos sellaista veroluonteista propagandaveroa vielä maksavat.

Posted in Yleinen.

Espoolainen kaupunginvaltuutettu. Tavoitteeni on kansallisesti solidaarinen, kansanvaltainen, vapaa ja vahva kansalaisyhteiskunta: suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa.