Sensuurinvastaisesta mielenosoituksesta

HS:n kuvaPääsinpäs Pravdan etusivulle kun otin osaa sensuurinvastaiseen mielenosoitukseen. Mielenosoittajajoukon takaa ei nähnyt plakaateja ja banderolleja, mutta onneksi on media joka kuvin kertoo tapahtuneista. Oma paikkani on Finnland Erwache-plakaatin alapuolella, jonkin verran oikealla Nikki on selain-plakaatista.

Paikalla oli paljon tuttuja erilaisista yhteiskunnallisista järjestöistä ja niiden liepeiltä. Kansanedustajista puheita pitivät ainakin Jyrki Kasvi, Veltto Virtanen, Esko-Juhani Tennilä ja Kimmo Sasi. Kasvi ja Sasi puhuivat enimmäkseen asiaa, mutta Velton juttu oli välistä vähän liian korkealentoista. Olen joskus ollut työpaikan piffaamassa Velton seminaarissa ja sieltä jäi ihan miehestä ihan pätevä kuva. Lisäksi paikalla oli tietenkin EFFI, jonka kannatuspaidan olin aamulla pukenut päälle. Harmi ettei sää mahdollistanut T-paidassa ulkoilua. 

Uskon, että miekkarilla on vaikutusta asiaan. Lindén tuskin eroaa sen seurauksena, mutta kuten Sasi sanoi, lakia on muutettava jos osoittautuu sen olevan epäkelpo.

Päätän raporttini tähän.

Posted in Blogi and tagged , , , .

Espoolainen kaupunginvaltuutettu. Tavoitteeni on kansallisesti solidaarinen, kansanvaltainen, vapaa ja vahva kansalaisyhteiskunta: suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa.