Moskovan euroviisuille boikotti?

Tänään Georgia ilmoitti jäävänsä pois Moskovan euroviisuista, koska sen mukaan “laulukilpailua ei voi järjestää maassa, joka rikkoo ihmisoikeuksia ja kansainvälisiä oikeuksia eikä kunnioita demokraattisia arvoja.” Olen samaa mieltä ja myös Virossa harkitaan boikottia.

Mielestäni Suomessa pitää boikottimahdollisuutta pitää ainakin esillä siten, että kansa voi valita. Siksi olenkin tänään pistänyt palautetta euroviisu-organisaatiolle, jotta boikotti olisi yksi Suomen karsinnan vaihtoehdoista.

Jos tarpeeksi moni tekee samoin, voisi pienellä Suomellakin olla mahdollisuus vaikuttaa ihmisoikeuksien ja demokratian puolesta.

Posted in Blogi and tagged , , , , , .

Espoolainen kaupunginvaltuutettu. Tavoitteeni on kansallisesti solidaarinen, kansanvaltainen, vapaa ja vahva kansalaisyhteiskunta: suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa.