Viimeinen päiväkäsky

Olen juuri palannut kampanjan loppusuoralta Leppävaaran baarikierrokselta. Paikallisen kierroksen antina oli lepuskilaisten suuri kiinnostus vaaleihin ja yhteiskunnallisiin asioihin. Kaikki kohtaamani ihmiset eivät ole aikomuksissa äänestää minua tai edes perussuomalaisia, mutta vakuuttivat minut kuitenkin harkituilla kannoillaan. Pääsin osalliseksi moneen keskusteluun, jossa sivuttiin muun muassa minun esilläpitämiäni teemoja. Pääosin pitäydyin kuuntelussa ja kyselemisessä, ehkä sokraattisestikin, mutta uskon saaneeni muutaman ihmisen myös harkitsemaan huomenna äänestyspaikalle vaivautumista. Ja varmasti tämän päiväisen perusteella muutama uusi ihminen kirjoittaa äänestyslippuunsa numeron 274.

Seuraavan merkinnän uskon tekeväni muutamia päiviä vaalien jälkeen kun tulokset on vahvistettu. Tästä eteenpäin nettiminäni vaikenee ja hoidan huomenna vaalilautakunnan tehtäväni ja sen äänestyspaikkojen sulkeuduttua siirryn seuraamana vaalituosten laskentaa puolueen vaalivalvojaisiin Helsingin Zetor-ravintolaan.

Tervetuloa juhlimaan voittoa!

Posted in Blogi and tagged .

Espoolainen kaupunginvaltuutettu. Tavoitteeni on kansallisesti solidaarinen, kansanvaltainen, vapaa ja vahva kansalaisyhteiskunta: suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa.