Valmistellaanko Vihreissä joukkotuhontaa?

Julkisuudessa olleiden tietojen mukaan Vihreät Naiset ry on tehnyt tutkintapyynnön Jussi Halla-ahon parin vuoden takaisesta kirjoituksesta Monikulttuurisuus ja nainen. Kunnallisvaalien jälkeen käynnistynyt Suomen politiikassa ennen näkemätön hyökkäys, jossa hallituspuolue Vihreät eri bulvaaneineen hyökkää oppositiopuolue Perussuomalaisten kimppuun useilla eri tahoilla on ohittanut kaikki muut poliittiset aiheet, jotka eivät liity globaaliin taloustilanteeseen.

Hallituspuolue Vihreät on katsonut aiheelliseksi kuormittaa poliisi- ja oikeuslaitosta omien poliittisten tarkoitusperiensä ajamiseen. Se on omaksunut amerikkalaisperäisen SLAPP-hyökkäyksen omaan toimenpidevalikoimaansa ja pyrkii häiritsemään Perussuomalaisten keskeisiä toimijoita lautakuntapaikkaneuvottelujen aikaan. Merkille pantavaa on, että Vihreiden Naisten pääsihteeri ja toinen tutkintapyynnön allekirjoittaja on Sirpa Hertell, joka on myös Espoon Vihreiden valtuustoryhmän puheenjohtaja ja siten osallinen samoissa neuvotteluissa kuin järjestön häiritsemän Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini. Hertell, jonka tunnen teknisen lautakunnan puheenjohtajuudesta fiksuna ja osaavana henkilönä tekee siis silkkaa politiikkaa.

Ikävää on, että politiikkansa toteuttamiseksi hallituspuolue valjastaa toimeen poliisilaitoksen.

Vaikka pidän tapausta lähinnä farssina ja suhtaudun erittäin varauksellisesti politiikantekoon oikeuslaitoksessa, olen sitä mieltä, että Vihreille on näytettävä tien olevan kaksisuuntainen. Hallituspuolue Vihreiden naisjärjestön esimerkin rohkaisemana olen lähettänyt seuraavan tutkintapyynnön poliisille:

TUTKINTAPYYNTÖ

Pyydän poliisia tutkimaan ovatko helsinkiläinen Jehki Härkönen sekä Helsingissä ilmestyvä Vihreä Lanka-lehti syyllistyneet rikokseen julkaistessaan 14.11.2008 kirjoituksen, joka on otsikoitu ”Rasistisen vaalivoiton myytti” (liite).

Kirjoituksessa Härkönen mainitsee ensin Suomen poliittisesta tilanteesta, Timo Soinista ja perussuomalaisista oman käsityksensä, jonka jälkeen toteaa: ”Iso osa väestöstä on paskiaisia”.

Edelleen myöhemmin kirjoituksessaan Härkönen tuo ilmi aikeensa: ”jos haluamme tuhota perussuomalaiset”, jonka ilmaisee monikkomuotoa käyttäen.

Kirjoittaessaan pienellä sanan ”perussuomalaiset” Härkönen ei selvästi puhu rekisteröidystä puolueesta kannattajineen, vaan voi mahdollisesti tarkoittaa Suomen kantaväestöön kuuluvia yksilöitä. Hän on jo aiemmin leimannut kyseisen kansanryhmän ”paskiaisiksi” ja sitten puhuu tuhoamisesta.

Rikoslain 11 luvun 1 ja 2 pykälä määräävät joukkotuhonnan ja sen valmistelun kielletyiksi rangaistuksen uhalla. Rikoslain 11 luvun 10 pykälä määrää rangaistuksen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Tarkoitti Härkönen sitten etnistä kokonaisuutta ”perussuomalaiset” tai poliittista ryhmää ”Perussuomalaiset rp:n jäsenet ja kannattajat” on syytä epäillä Härkösen ja siten Vihreän Langan syyllistyneen yhteen tai useampaan rikokseen.

Pyydän poliisia tutkimaan ovatko Härkönen ja Vihreä Lanka syyllistyneet edellä mainittuihin rikoksiin sekä kuinka pitkällä heidän valmistelunsa joukkotuhontaan ovat. Edelleen pyydän, jos tarvetta ilmenee, poliisia keskeyttämään joukkotuhonnan valmistelun ja estämään sen toimeenpanon.

Molemmat rikokset ovat yleisen syytteen alaisia rikoksia.

Ystävällisin terveisin,

Teemu Lahtinen
Espoo
 

Tutkintapyynnön laadittuani havahduin toteamaan, ettei se olekaan niin kaukaa haettu kuin mitä Vihreiden naisten tutkintapyyntö on. Lienee yleisessä tiedossa, että Vihreän liikkeen ytimessä on niin sanottu syväekologinen blokki (2), joka on avoimesti kannattanut ihmisten määrän vähentämistä ja jonka omaksumat kasvatusmetodit ovat valitettavasti johtaneet tragediaan, jota en katso aiheelliseksi käsitellä tässä yhteydessä yhtään enempää. Kun tämä tieto yhdistetään tutkittavan kirjoituksen kirjoittajan taustaan, joka koostuu aggressiivisesta suorasta toiminnasta ja ranskalaisen merimiestappelun harrastamisesta, on erittäin aiheellista epäillä suomalaiseen politiikkaan ujutettavan toimintatapoja, joita siinä ei ole ollut sitten sotia edeltäneen ajan.

Posted in Blogi and tagged , , , , , , , , .

Espoolainen kaupunginvaltuutettu. Tavoitteeni on kansallisesti solidaarinen, kansanvaltainen, vapaa ja vahva kansalaisyhteiskunta: suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa.