Kiitos äänestäjilleni

Kiitän Helsingin ylioppilaskunnan äänestäjiä huikeasta kannatuksesta!

Tällä kertaa Perussuomalaisten vaaliliitosta ei ollut läpimenijöitä, mutta äänimäärä pienelle ensikertalaiselle irtolistalle on kuitenkin huikea, etenkin 0-tason kampanjalla. Henkilökohtainen äänimääräni 33 olisi monella muulla listalla riittänyt läpimenoon, monen listan viimeisen valituksi tulleen saatua 17-30 ääntä. Vähänkin kampanjoimalla olisi potti ollut varmasti suurempi. Kunnon kampanjalla olisi tällainen pienikin lista voinut ponkaista edustajistoon.

Tulos on todiste siitä, että kannattaa yrittää vaikka tilanne näyttääkin epävarmalta. Me emme uskoneet vaalirenkaiden ulkopuolisena kolmen hengen listana minkäänlaisiin läpimenomahdollisuuuksiin ja siksi kampanjointi päätettiin pitää minimissä. Kyse oli organisaation harjoittamisesta tuleviin koitoksiin. Nyt voimme päätellä tilausta olevan ja kampanjoinnin kannattavan. Edustajistovaalit ovat kahden vuoden päästä ja silloin ehdokasjoukko on mittavampi ja paremmin valmistautunut.

Ennen kaikkea tulos antaa vahvan signaalin puolentoista vuoden päässä häämöttäviin eduskuntavaaleihin.

Vaalitulos

Posted in Blogi and tagged , , .

Espoolainen kaupunginvaltuutettu. Tavoitteeni on kansallisesti solidaarinen, kansanvaltainen, vapaa ja vahva kansalaisyhteiskunta: suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa.