Kampanja avattu menestyksekkäästi

Tänään järjestetty vaalikampanjani avajaistilaisuus Espoon Sellossa onnistui yli odotusten! Kirjaston Akseli-sali oli haljeta liitoksistaan kun paikalle ahtautui yli kuusikymmentä kannattajaa kuuntelemaan mm. Jussi Halla-ahon ja Sampo Terhon kannatuspuheenvuoroja.

Vaalipäällikkö Simo Grönroos avasi tilaisuuden kertomalla kampanjan tähänastisesta toiminnasta ja tulevista kuvioista sekä rahankeräyksen tilanteesta. Jussi Halla-aho kertoi yhteisestä taipaleestamme ja maahanmuuttokriittisen liikkeen kehittymisestä Suomessa 2000-luvulla sekä panoksestani siihen. Matias Forss esitteli Helsingin laajentumispolitiikan varjopuolia ja kuntaliitosten kelvottomuuta ratkaista palvelu- ja kuntasektorin ongelmia.

Sampo Terho puhui suomalaisuudesta ja kansallisen kulttuurin merkityksestä. Sampo muistutti myös pitkästä päivätyöstäni liikkeen parissa ja siitä, että linjaani voi luottaa ajan myllerryksissä.

Omassa puheenvuorossani kiitin aivan aluksi maan tavaksi muodostuneella tavalla kaikkia läsnäolijoita, esiintyjiä ja kampanjassa tähän mennessä aktiivisesti toimineita.

Tilaisuus tallennettiin videolle ja kunhan se saadaan prosessoitua, niin esitykset tuodaan Youtube-kanavalleni näkösälle.

Kiitos!

Posted in Blogi.

Espoolainen kaupunginvaltuutettu. Tavoitteeni on kansallisesti solidaarinen, kansanvaltainen, vapaa ja vahva kansalaisyhteiskunta: suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa.