Valtuustoaloite Wikbergin korjaamon säilyttämiseksi

Viherlaaksolaiset ry on tehnyt ELY-keskukselle 9.12.2013 esityksen Espoon Viherlaaksossa osoitteessa Turuntie 145 sijaitsevan Wikbergin korjaamo -nimellä tunnetun rakennuksen suojelusta. Kiinteistö on nykyisin Espoon kaupungin omistuksessa.

Espoon kaupunginhallitus päätti 12.5.2014 äänin 7-7 puheenjohtajan ratkaistaessa olla puoltamatta kyseistä suojeluesitystä. Pidin ratkaisua virheenä ja esitin eilen valtuustoaloitteen historiallisen rakennuksen säilyttämiseksi. 28 valtuutettua yli puoluerajojen allekirjoitti sen, ainoastaan kokoomuksen ja kristillisdemokraattien ryhmistä ei allekirjoittajie löytynyt.

Allekirjoitetusta aloitteesta on kopio ohessa.

 

Valtuustoaloite Wikbergin korjaamonen säilyttämiseksi

 

 

Posted in Blogi and tagged , , , , , .

Espoolainen kaupunginvaltuutettu. Tavoitteeni on kansallisesti solidaarinen, kansanvaltainen, vapaa ja vahva kansalaisyhteiskunta: suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa.