Menkää Olut & Viski Expoon

Aluehallintovirasto on kieltänyt YKSITYISISSÄ blogeissa viski-sanan käytön. Olen sanan varsinaisessa merkityksessä pöyristynyt ja kettuuntunut. Ei voi olla näin, että viranomainen alkaa rajoittaa sananvapautta. Eihän tässä voi muuta kuin alkaa mainostamaan tapahtumaa.

Hyvä ihmiset!olutjaviski

Menkää Olut ja VISKI Expoon 24.-26.10. Helsingin Kaapelitehtaalle. Olut ja Viski Expo Finland on Suomen kattavin panimo- ja tislaamotuotteita esittelevä asiapitoinen messutapahtuma, joka on suunnattu niin kuluttajille kuin alan ammattilaisillekin.

Tapahtumaan on jälleen saapumassa Suomen kiinnostavimmat panimot sekä maahantuojat, jotka esittelevät laajasti kauden uutuuksia sekä järjestävät esitelmiä ja tietoiskuja. Kaapelitehtaalla on luvassa yli 30 näytteilleasettajan voimin kolme päivää kestävä ainutlaatuinen löytöretki makujen maailmaan!

“Juodaan vähemmän, maistellaan enemmän!”

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Avoinna:
Pe 24.10. klo 15-23
La 25.10. klo 14-23
Su 26.10. klo 14-20

Ennakkomyynti: Tiketti

www.facebook.com/OlutExpo
www.olutexpo.fi

 

Posted in Blogi and tagged , , , , , .

Espoolainen kaupunginvaltuutettu. Tavoitteeni on kansallisesti solidaarinen, kansanvaltainen, vapaa ja vahva kansalaisyhteiskunta: suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa.